O‘SMIR YOSHDAGI BOLALARNING RUHIYATDAGI O‘ZGARISHLARI - Sevara, Xudayberdiyeva; Zarina, Suyunova (Recent scientific discoveries and methodological research, 2024)
ushbu maqolada o’smirlik davriga xos bo’lgan yoshlarning ruhiyatidagi o’zgarishlar ularning emotsional o’zgarishlari shaxslararo munosabatlardagi ruhiy jismoniy psixologik o’zgarishlari haqida bayon etilgan bo’lib eng dolzarb muammolardan o’smirlik davri ekanligi yoritilgan Maqolaning maqsadi – o‘smirlik davridagi psixologik o‘zgarishlarning asosiy sabablari va oqibatlarini yoritib berish hamda ularga mos yondashuvlarni aniqlashdir.