"MENING ENG YAXSHI BIZNES G'OYAM" – G’OYADAN REJAGA QADAR YOSHLAR TADBIRKORLIKKA YO'NALTIRILMOQDA! - Karamatdinova Aysawle; Daniyarova Indira (Recent scientific discoveries and methodological research, 2025)
Yaqinda Nukus shahridagi 1-sonli politexnikumda "Mening eng yaxshi biznes g'oyam" nomli ajoyib tadbir bo'lib o'tdi. Bu tadbirning asosiy maqsadi — yoshlarni o'zini-o'zi band qilishga yo'naltirish, ularni tadbirkor bo'lishga chaqirish, bozor qonuniyatlarini o'rgatish hamda ularda talabchanlik, faollik va iqtisodiy hayotga yangicha qarashni shakllantirishdan iborat bo'ldi.