DAVLAT ULUSHI MAVJUD KORXONALARDA KORPORATIV TIZIMINI TAKOMILLASHTIRISH - Xalilova Yulduz Nusratulloyevna (Science, education, innovation: modern tasks and prospects, 2025)
hozirgi kunda davlat ulushi mavjud korxonalarda korporativ tizimini takomillaashtirish davr talabiga aylandi. Mazkur soha yanada izlanishni talab etadi. Ushbu tezish ana shu maqsadda yozildi.