INKLYUZIV TA`LIM TUSHUNCHASI, UNING MAQSAD VA VAZIFALARI - Rabbimova Sarvinoz Jurabek qizi (Science, education, innovation: modern tasks and prospects, 2025)
Ushbu maqolada ‘ inklyuziv ta`lim’ so`zining ma`no va mazmuni , uning maqsad va vazifalari , bugungi kunda inklyuziv ta`lim sohasida amalga oshirilayotgan islohotlar haqida ma`lumotlar beriladi.