YERGA OID NIZOLAR HUSUSIYATLARI - Urinova Zaynabxon Tojiddinovna (Science, education, innovation: modern tasks and prospects, 2025)
Ushbu maqolada yerga oid nizolarni ko’rishda taalluqlilikning masalalari yoritilgan.