KASB-HUNAR TA'LIMIDA FIZIKA VA ASTRONOMIYA O'QITISHNING O'ZIGA XOS JIHATLARI - Zaripova Irodaxon Xaydar qizi (Science, education, innovation: modern tasks and prospects, 2025)
Ushbu maqolada kasb-hunar ta’limida fizika va astronomiya fanlarini o‘qitishning o‘ziga xos jihatlari tahlil qilingan. Zamonaviy pedagogik yondashuvlar, jumladan, interfaol usullar, loyiha asosida ta’lim va virtual laboratoriyalar samaradorligi o‘rganilgan. Shuningdek, o‘qituvchilarning malakasini oshirish va texnik jihozlar bilan ta’minlash ta’lim sifatini yaxshilashning muhim omillaridan biri ekanligi ta’kidlangan.