O‘SPIRINLIK YOSHIDA O‘QUVCHILARNING KASB TANLASHIDA UCHRAYDIGAN MUAMMOLAR - Jumamuratova Iroda Buvaxonovna; Karimova Sevara Jumanazarovna (Science, education, innovation: modern tasks and prospects, 2025)
ushbu maqolada o‘quvchi yoshlarning ilk o‘spirinlik davrida kasbga yo‘naltirishda psixologning o‘quvchi yoshlar bilan ishlashda nimalarga urg‘u berishi kerakligi qanday usullardan foydalanishi va bu o‘quvchi yoshlarni kelajakda o‘z kasbining ustasi bo‘lib yetishishiga zamin bo‘lishi haqida mulohazalar olib boriladi.