ЎЗБЕКИСТОН РЕСПУБЛИКАСИДА АҲОЛИНИНГ ЭКОЛОГИК МАДАНИЯТИНИ ЮКСАЛТИРИШ ИСТИҚБОЛЛАРИ - Шерзод Исроилович Мавлонов; Ҳикматулло Шоҳназар ўғли Очилов (Science, education, innovation: modern tasks and prospects, 2025)
Мазкур мақолада Ўзбекистон Республикасида аҳолининг экологик маданиятини юксалтириш масаласи муҳокама қилинган. Экологик маданият тушунчасининг мазмуни, унинг аҳамияти, амалга оширилаётган давлат сиёсати ва ислоҳотлар таҳлил қилинган. Шунингдек, мавжуд муаммолар ва уларни бартараф этиш бўйича истиқболли таклифлар илгари сурилган.