DUNYO XALQLARI MIFLARI - Xoshimova Mohinur (The latest pedagogical and psychological innovations in education, 2025)
Ushbu maqolada mif va dunyo xalqlari mifologiyasi xususida so‘z boradi. Jumladan, dunyo xalqlari miflarining bir-biridan farqi, obrazlarning inson ongidagi surati misollar orqali yoritiladi.