ZAMONAVIY MATERIALLARGA ISHLOV BERUVCHI TEXNIKA VA TEXNOLOGIYALAR.MAISHIY TEXNIKA. - Ismailova Momogul Hamraboy qizi; Avazmetova Fazilat Norboyevna; Eshchanova Saxiba Kadirberganovna (The latest pedagogical and psychological innovations in education, 2025)
Ushbu maqolada zamonaviy sanoatning rivojlanishi bilan birga, materiallarga ishlov berish texnologiyalari ham sezilarli darajada o‘zgardi. Bugungi kunda yuqori samaradorlik, aniqlik va energiya tejash kabi talablar ishlab chiqarish jarayonlarida muhim ahamiyat kasb etmoqda. Bu maqolada zamonaviy materiallarga ishlov beruvchi texnika va texnologiyalar, ularning turlari, afzalliklari va qo‘llanilish sohalari haqida batafsil ma’lumot beriladi.