TADBIRKORLIK FAOLIYATIDA XO’JALIK SHARTNOMALARINING MAZMUN MOHIYATI - Lutfullaev Mirzoxid Saloxitdinovich (The latest pedagogical and psychological innovations in education, 2025)
Ushbu maqolada xo’jalik shartnomasining mazmun mohiyati va xususiy tadbirkorlik uchun qulay shart-sharoitlar yaratish va ularni qo’llab-quvvatlash bo’yica respublikamizdagi qabul qilingan qonunlarning mazmun mohiyati hamda ushbu sohada davlat siyosatining sifat jihatidan yangi darajaga o’tayotganligi yuzasidan ilmiy-nazariy va amaliy tahlillar olib borildi.