INFORMATIKA VA AXBOROT TEXNOLOGIYALARI FANINI O’QITISHDA NOAN’ANAVIY DARSLARDAN VA O’YIN TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH. - Salomov Mirzohid Muhammedovich; Ashurova Feruza Bekmurodovna (The latest pedagogical and psychological innovations in education, 2025)
Ushbu maqolada kasb- hunar maktablarining informatika darslarida o’yin texnologiyalaridan foydalanishning ahamiyati informatika fаnlаrini o’qitish zаruriyati kabi fikrlar yoritilgan. Ushbu maqola vatanimizda informatika fanining rivojlanish istiqbollari kasb- hunar maktablarining informatika darslarida o'yin texnologiyalaridan foydalanishning ahamiyatiga bag'ishlangan. Maqolada yana informatika fanini o’qitishda noan’anaviy darslardan foydalanish hususida ham ma’lumotlar yoritib berilgan va uning afzalliklari tahlil etib o’tilgan.