UZLUKSIZ TA’LIM TIZIMIDA MA’NAVIY TARBIYA BERISHNING DOLZARB MASALALARI - Sobirova Dilorom Mirzakbar qizi (The latest pedagogical and psychological innovations in education, 2026)
Ushbu maqolada uzluksiz ta’lim tizimida ma’naviy tarbiyaning dolzarb masalalari, raqamli transformatsiya, globallashuv sharoitida yoshlarning ma’naviy tarbiyasi qay darajaga yetib borayotganligi qisqacha yoritilgan. Bunday vaziyatda yoshlar ta’lim va tarbiyasiga oid mamlakatimizda amalga oshirilayotgan chora-tadbirlar xususida so`z borgan. Ota-onalar va pedagoglar bola tarbiyasiga qanday yondashish kerakligi bir necha jahon mamlakatlari tajribasi misolida ochib berilgan.