O`QUV MARKAZ MUAMMOLARINI HAL QILUVCHI “USTOZTOP” PLATFORMASINI JORIY ETISH DAVR TALABIDIR - Narzullayev Shodiyor Eshpulatovich; Yuldashev Azimjon Odil o`g`li (The latest pedagogical and psychological innovations in education, 2026)
Ushbu maqolada zamonaviy biznes platformalarni iqtisodiyotga joriy etish orqali foyda olish shu bilan birga jamiyatda mavjud ijtimoiy muammolarni hal qilishga qaratilgan biznes modellarning ahamiyati tahlil qilindi. Xususan, O‘zbekiston ta’lim bozorida faoliyat ko‘rsatishi rejalashtirilayotgan “UstozTop” startap loyihasi o‘rganildi. Mazkur platforma ta’lim xizmatlaridagi shaffoflikni ta`minlashda va uning samaradorligini oshirishni shakllantirishgagi muammolarni hal etishga qaratilgan.