MAKTABDA O’QUVCHILARGA LOGARIFMIK IFODALARNI O’QITISHNING INNOVATSION USULLARI - Sadriddinova Xumora Hoshim qizi (The latest pedagogical and psychological innovations in education, 2026)
Ushbu maqolada maktabda logarifmik ifodalarni o‘qitishning zamonaviy usullari tahlil qilinadi. Muammoning dolzarbligi, innovatsion yondashuvlarning ahamiyati, jumladan, interfaol usullar va amaliy tatbiqlarni qo‘llash masalalari ko‘rib chiqiladi. Maqola logarifmik ifodalarni o‘zlashtirishda o‘quvchilarning faolligini oshirishga qaratilgan amaliy tavsiyalar va xulosalarni o‘z ichiga oladi.