KORXONALARDA YUZAGA KELADIGAN INQIROZ HOLATLARI VA ULARNI BOSHQARISH STRATEGIYALARI - Raxmonqulova, N.O. (The latest pedagogical and psychological innovations in education, 2025)
Ushbu maqola korxonalarda yuzaga keladigan inqiroz holatlarining sabablari, turlari va ularga qarshi kurashish uchun zarur bo'lgan boshqaruv strategiyalarini tahlil qiladi. Inqiroz holatlari ko'pincha noaniqlik, boshqaruvdagi xatoliklar, bozorning o'zgaruvchanligi va tabiiy ofatlar natijasida yuzaga keladi. Shuningdek, maqolada bu holatlarni samarali boshqarish uchun asosiy strategiyalar va metodologiyalar, masalan, krizis kommunikatsiyasi, tashkilot ichidagi muvofiqlik, resurslarni to'g'ri taqsimlash va tezkor qarorlar qabul qilish kabi usullar muhokama qilinadi.