МИРЗО БОБУР ИЖОДИДА ВАТАНПАРВАРЛИК ҒОЯЛАРИ - Камола Хазраткуловна, Расулова; Малоҳат Фахриддин қизи, Эргашева (The latest pedagogical and psychological innovations in education, 2025)
Ушбу мақолада атоқли давлат арбоби шоҳ ва шоир Заҳириддин Муҳаммад Бобурнинг ҳаёти ва ижоди, ватанпарварлик ҳис-туйғулари,ватан соғинчи ҳамда халқпарварлик,инсонпарварлик сиёсати ҳақида ёритилган бўлиб,унинг бой мероси бугунги кунда ҳам ўз аҳамиятини йўқотмаганлиги ҳвқидқ келтириб ўтилган.