ANBAR OTINNING QAROLAR FALSAFASI ASARINI INTEGRATIV YONDASHUV ORQALI O‘QITISH - Kenjayeva Rayhona (The latest pedagogical and psychological innovations in education, 2025)
Maqolada mumtoz adabiyotimizning yorqin ayol ijodkori Anbar Otinning “Qarolar falsafasi” asarining adabiyot darsligiga kiritilgan qismini qiziqarli va zamonaviy uslubda o‘qitish uchun metodik tavsiyalar ishlab chiqilgan.Ushbu asarda mavjud bo‘lgan vaziyatlar, ayollarning davr va ijtimoiy muhitdagi o‘rni masalalari turli tarixiy va adabiy faktlar asosida ochib berilgan. Integrativ yondashuvning bir qancha tarmoqlaridan foydalanilgan.