ALISHER NAVOIY IJODIDA “SO`Z” NING BADIIY TALQINI - Choriyeva Madina Bobonazarovna (The latest pedagogical and psychological innovations in education, 2025)
Ushbu maqolada ulug` o`zbek shoiri va mutafakkiri Alisher Navoiy ijodida “so`z” va uning badiiy talqini yuzasidan fikr-mulohazalar bayon qilinadi, shoir ijodidan namunalarning badiiy tahlili asosida badiiy so`zning ifoda imkoniyatlari, insonning badiiy didi takomili, estetik dunyoqarashining rivoji, ma’naviy kamolotiga ta’siri masalalari yoritiladi.