TALABALARDA CHAQQONLIK SIFATINI RIVOJLANTIRISH. - Berdiyev Farxod Ochilovich (The latest pedagogical and psychological innovations in education, 2026)
Ushbu maqolada talaba-yoshlarning jismoniy tarbiya jarayonida chaqqonlik sifatini rivojlantirishning ahamiyati, qo‘llaniladigan zamonaviy metodlar va mashqlar majmuasi yoritilgan. Chaqqonlikning nafaqat sportda, balki kundalik hayotdagi samaradorlikka ta’siri tahlil qilingan.