VIRTUAL REALLIK TEXNOLOGIYALARI ORQALI AMALIY MASHG‘ULOTLARNI TAKOMILLASHTIRISH - Jalolov Tursunbek Sadriddinovich; Munirov Jonibek Jamshed o’g’li (The latest news and research in education, 2025)
Ushbu maqolada virtual reallik (VR) texnologiyalarining ta’lim tizimidagi o‘rni, xususan, amaliy mashg‘ulotlarni samarali tashkil etishdagi roli yoritilgan. VR vositalari orqali talabalarning bilimlarni amaliyot bilan uyg‘unlashtirish, xavfsiz sharoitda tajriba o'tkazish va murakkab jarayonlarni vizual anglash imkoniyatlari tahlil qilinadi.