KICHIK BIZNES RIVOJLANISHIDAGI TO‘SIQLAR VA ULARNI BARTARAF ETISH YO‘LLARI - Abdisamadov Usmonjon Elmurod o’gli; Doniyorov Alibek Abdumurod oʻgʻli (The latest news and research in education, 2025)
Ushbu tezisda kichik biznes va tadbirkorlikning rivojlanishida uchraydigan asosiy to‘siqlar, ularning iqtisodiy va tashkiliy sabablari hamda ularni bartaraf etish yo‘llari tahlil qilinadi. Shuningdek, kichik biznesni qo‘llab-quvvatlashga qaratilgan davlat siyosati, moliyaviy mexanizmlar hamda zamonaviy boshqaruv yondashuvlari ko‘rib chiqiladi.