GEOMETRIK SHAKLLARNI O‘RGATISH METODIKASI - Madina Uktamovna, Shukurova (The latest news and research in education, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalar uchun geometrik shakllarni o‘rgatish metodikasi tahlil qilinadi. Bolalarning fazoviy tafakkurini rivojlantirishda shakllarni taniy olish, ularni farqlash va tasniflash ko‘nikmalarini shakllantirish muhim ahamiyat kasb etadi. Maqolada shakllarni o‘rgatish uchun qo‘llaniladigan didaktik metodlar, o‘yin usullari va innovatsion yondashuvlar haqida fikr yuritiladi.