MIQDOR VA HAJM TUSHUNCHALARINI SHAKLLANTIRISH - Madina Uktamovna, Shukurova (The latest news and research in education, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalar uchun miqdor va hajm tushunchalarini shakllantirishning metodikasi yoritiladi. Bolalarning matematik tafakkurini rivojlantirishda miqdor va hajm tushunchalarini o‘rgatish muhim ahamiyat kasb etadi. Maqolada ushbu tushunchalarni shakllantirish uchun qo‘llaniladigan didaktik metodlar, o‘yin usullari va innovatsion yondashuvlar haqida fikr yuritiladi.