KOMPYUTERNING ZARARKUNANDA DASTURLARI, VIRUSLAR VA ULARNING TURLARI - Madina Shaxobiddin qizi, Umarova (The latest news and research in education, 2025)
Bugungi kunda hamma kompyuter va telefon foydalanuvchilari zararli dastur, virus degan tushunchani yaxshi bilishadi. Ushbu maqolada kompyuter tizimlarida uchraydigan zararkunada dasturlar, viruslar, ularning zararlari, xususiyatlari, klassifikatsiyasi va turlari haqida malumot berilgan.