BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARI UCHUN O‘QISH VA ONA TILI DARSLARIDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALARNI QO‘LLASH SAVODXONLIGINI OSHIRISH ASPEKTLARI. - Ibodova Khosiyat Amin kizi (The latest news and research in education, 2025)
mazkur ishda boshlang‘ich sinfda o‘qish va ona tili fanlari bo‘yicha dars jarayonlarida innovatsion texnologiyalardan foydalanishning samarali jihatlari yoritilgan. Ta’lim sifatini oshirish, o‘quvchilarning fikrlash faoliyatini faollashtirish va darslarni jonlantirish bo‘yicha tavsiyalar berilgan.