RAQAMLI TA’LIM RESURSLARI: NAZARIY ASOSLARI, TURLARI VA ZAMONAVIY TA’LIMDAGI AHAMIYATI - Isoqov Muzaffar (The latest news and research in education, 2025)
Ushbu maqolada raqamli ta’lim resurslarining nazariy-metodik asoslari, zamonaviy ta’lim jarayonidagi o‘rni, ularning samaradorlik ko‘rsatkichlari, pedagogik jarayonni raqamlashtirishdagi afzalliklari va muammolari keng yoritilgan. Shuningdek, raqamli resurslarni yaratish texnologiyalari, ulardan foydalanish bo‘yicha xalqaro tajribalar va O‘zbekiston ta’lim tizimidagi amaliyotlar tahlil qilingan.