MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALAR UCHUN SON VA SANASH TUSHUNCHALARI - Madina Uktamovna, Shukurova (The latest news and research in education, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalar uchun son va sanash tushunchalarini shakllantirishning muhim jihatlari tahlil qilinadi. Bolalarning matematik tafakkurini rivojlantirishda sanash ko‘nikmalarini shakllantirish alohida ahamiyat kasb etadi. Maqolada son tushunchasini mustahkamlash uchun foydalaniladigan didaktik metodlar, o‘yin usullari va innovatsion yondashuvlar haqida fikr yuritiladi.